Είμαστε οι πρώτοι στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

ΠΟΛΥΟΘΟΝΕΣ

Η κορυφαία σειρά οθονών της Raymarine είναι ένα ισχυρό νέο πολυλειτουργικό σύστημα πλοήγησης που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη θάλασσα. Πάρτε πια τον έλεγχο του σκάφους στα χέρια σας χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες των οργάνων ναυσιπλοΐας μέσα από τους πολλαπλούς συνδυασμούς παραθύρων της οθόνης του Ραντάρ, Βυθομέτρου, Βίντεο και πολλών άλλων.

ΒΥΘΟΜΕΤΡΑ

Η ψηφιακή τεχνολογία HD των βυθομέτρων της Raymarine με τη σύνδεση του ανάλογου Module ή όχι τα καθιστά τελείως αξιόπιστα στα βαθιά και στα ρηχά νερά σε τέτοιο βαθμό που μπορείτε ακόμη και να στοχεύσετε τα ψάρια. Προσδιορίστε το δόλωμα και ακολουθήστε το βυθό της θάλασσας με τη βοήθεια των ρυθμιζόμενων καναλιών σόναρ CHIRP.

RADAR

Τα Raymarine Radar, είναι η επόμενη γενιά θαλάσσιου ραντάρ με τεχνολογία συμπίεσης παλμών CHIRP. Ολα τα Ραντάρ της Raymarine χαρακτηρίζοντε για την αξιόπιστη απόδοσή τους και τον πολύ εύκολο χειρισμό τους. Κάθε σύστημα Ραντάρ αποτελείτε απο μία πολλών χρήσεων οθόνη (πολυόργανο) και την επιλογή σας για κεραία, κλειστού τύπου (Radome) ή ανοιχτού τύπου (Open Array).

Οι προνομιακές τιμές των προϊόντων μας και το άμεσο και εξειδικευμένο service είναι ο σκοπός μας. Η προσοχή μας είναι στον πελάτη.