ΠΡΟΦΙΛ

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρεία SeaTech Ltd ιδρύθηκε το Γενάρη του 2008 από τον Αντωνόπουλο Ντίνο,Παυλίδη Μάκη και τον Κατσάβελο Αντρέα και αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εταιρείες υψηλής τεχνολογίας πάνω στα ηλεκτρονικά ναυτιλίας.
Η 30ετή εμπειρία των προσώπων που την αποτελούν την έχουν καταξιώσει στην ελληνική αγορά για την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τους πελάτες της.
Εκτός από την πώληση προϊόντων όπως Gps/Plotter,Radar,Αυτόματους  πιλότους, Βυθόμετρα, Δορυφορικές κεραίες και όργανα ναυτιλίας αντικείμενο της εταιρείας μας είναι η εγκατάσταση και το γρήγορο service αυτών από το εξειδικευμένο μας προσωπικό.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη απο τον TÜV  INTERCERT σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2008 που καλύπτει τη διασφάλιση ολικής ποιότητας.
Μέσα στα πλαίσια της επιτυχημένης λειτουργείας μας και για την πολύ καλή εξυπηρέτηση των πελατών μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως από την 1 Μαρτίου του 2010 η εταιρεία μας ενεργεί ως RAYMARINE ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στην ΕΛΛΑΔΑ με την υπογραφή του εργοστασίου.
Ενεργούμε επίσης ως ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της EM-TRAK στην ΕΛΛΑΔΑ από τα τέλη του 2018.
Οι προνομιακές τιμές των προϊόντων μας και το άμεσο και εξειδικευμένο service είναι ο σκοπός μας.
Η προσοχή μας είναι στον πελάτη.

Μετα τιμής

Αντωνόπουλος Ντίνος
Κατσάβελος Αντρέας
Παυλίδης Μάκης

Οι προνομιακές τιμές των προϊόντων μας και το άμεσο και εξειδικευμένο service είναι ο σκοπός μας. Η προσοχή μας είναι στον πελάτη.