ΠΟΛΥΟΘΟΝΕΣ

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της προηγμένης και αποκλειστικής τεχνολογίας της Raymarine με τις νέες σειρές.Μπορείτε να κάνετε την πλοηγησή σας πιο ασφαλής και άνετη χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία 2D και 3D και των αεροφωτογραφιών των χαρτών της.
Μπορείτε επίσης να στοχεύσετε τα ψάρια χρησιμοποιώντας τη ψηφιακή HD sonar τεχνολογία της Raymarine.
Η αληθινά επαναστατική τεχνολογία HD βελτιώνει 100% την ανίχνευση στόχων έναντι της αναλογικής επεξεργασίας σε άλλα Ραντάρ για μια πιο αληθινή εικόνα. Οι ισχυρότεροι στόχοι παρουσίαζονται με διαφορετικά χρώματα έτσι ώστε να μπορούμε πια να ξεχωρίσουμε τα μικρά σκάφη που θα μπορούσαν να χαθούν δίπλα απο τα μεγάλα.
Ο έλεγχος πια των μηχανών του σκάφους, οι οποίες είναι συμβατές  με το πρωτόκολο NMEA2000, γίνεται μέσα από τις καινούργιες οθόνες της Raymarine.
Πάρτε πια τον έλεγχο του σκάφους στα χέρια σας χρησιμοποιώντας όλες τις πληροφορίες των οργάνων ναυσιπλοΐας μέσα απο τους πολλαπλούς συνδυασμούς παραθύρων της οθόνης του Ραντάρ,Πλότερ,Βυθομέτρου,Βίντεο,Ais και πολλών άλλων.

Οι προνομιακές τιμές των προϊόντων μας και το άμεσο και εξειδικευμένο service είναι ο σκοπός μας. Η προσοχή μας είναι στον πελάτη.