Ray63 – Ray73

RAY 63

Το VHF Ray63 της Raymarine διαθέτει μεγάλο χειριστήριο και μεγάλη οθόνη για εύκολη λειτουργία. Το Ray63 είναι ένα θαλάσσιο  VHF πλήρους λειτουργίας με ψηφιακή επιλεκτική κλήση κατηγορίας D (DSC) και ενσωματωμένο δέκτη GPS. Yποστηρίζει επίσης 1 ενσύρματο ή 2 ασύρματα RayMic χειριστήρια για πραγματικό έλεγχο πολλών σταθμών και δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας.
Ενσύρματη ή ασύρματη επέκταση με προαιρετικούς σταθμούς ακουστικών RayMic
Εχει σημείο σύνδεσης για προαιρετική εξωτερική κεραία GPS
Εχει NMEA2000 και NMEA0183 δικτύωση για να μπορεί να συνδεθεί με άλλα όργανα του σκάφους
Εχει σύνδεση εξόδου ήχου για προαιρετικό παθητικό απομακρυσμένο ηχείο

RAY 73

Το VHF Ray73 της Raymarine είναι ένα κέντρο επικοινωνίας για το σκάφος σας με ενσωματωμένο VHF, δέκτη AIS και δυνατότητες του loudhailer. Tο Ray73 διαθέτει μεγάλο χειριστήριο και μεγάλη οθόνη για εύκολη λειτουργία offshore. Yποστηρίζει επίσης προαιρετικά ενσύρματα ή ασύρματα χειριστήρια RayMic για πραγματικό έλεγχο πολλών σταθμών και δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας. Όταν συνδέεται με προαιρετικό μεγάφωνο, το Ray73 μπορεί να παράγει σήματα ομίχλης και να λειτουργεί ως σύστημα ανακοινώσεων δημόσια.
Ενα θαλάσσιο VHF με ψηφιακή επιλεκτική κλήση

Ο ενσωματωμένος δέκτης AIS παρέχει δεδομένα στόχου για το Plotter, ραντάρ και άλλα όργανα
Εχει ενσύρματη ή ασύρματη επέκταση με προαιρετικούς σταθμούς ακουστικών RayMic
Εχει ενσωματωμένο δέκτη GPS / GNSS με σημείο σύνδεσης για προαιρετική εξωτερική κεραία, NMEA2000 και NMEA0183 δικτύωση για να μπορεί να συνδεθεί με άλλα όργανα του σκάφους
Εχει σύνδεση εξόδου ήχου για προαιρετικό παθητικό απομακρυσμένο ηχείο

 

 

 

 

Οι προνομιακές τιμές των προϊόντων μας και το άμεσο και εξειδικευμένο service είναι ο σκοπός μας. Η προσοχή μας είναι στον πελάτη.